Snakk om røff kopp! Vi sendte noen kopper til Ida Maries matblogg, og sjekk ut hva hu klarte å få til! Her disker hun opp en gratinert løksuppe som ser helt nydelig ut. Her får koppen kjørt seg i 200 grader, og rykende ut fra ovnen kommer det en gratinert løksuppe! 🙂

I et samarbeid med Litt Norge tester jeg ut disse stilige koppene som kommer i forskjellige farger og størrelser, noen av koppene kan du også få med stilige motiv. Koppene er håndlaget i emaljert stål, og kan derfor brukes i ovnen og tåler oppvaskmaskin!

Koppene jeg har brukt til denne suppen er 3,7 dl, som er en perfekt størrelse å bruke til supper og andre middagsretter, som for eksempel fiskegrateng og fløtepoteter som skal lages i porsjonsstørrelser. De er ikke bare tøffe i utseende, de holder også godt på varmen og er perfekte å ha med i tursekken siden de tåler mye og veier lite.

Litt Norge har også mindre kopper på 2,5 dl og 1,5 dl. De minste koppene er perfekte til sjokoladefondant, crème brûlée eller andre desserter som skal lages i porsjonsstørrelser.

Les hele oppskriften her! 

Kjøp koppen her!

Foto: Ida Marie Aamot Storbakken

 

0
Din handlekurv