Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://littnorge.no

 

Hvilken personopplysninger bruker vi

Hos oss kan du handle som registrert kunde, eller som gjest. Som registret kunde lagrer vi din data i 12 måneder fra siste kjøp. Etter 12 måneder anses du ikke lengre som en kundeSom gjest lagrer vi din data i 30 dager.

OPPLYSNINGER OM DEG SOM ER KUNDE

For å kunne behandle bestillingene og kjøpene dine trenger vi å bruke disse opplysningene om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer (for enkelte betalingsalternativer)
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om bestillingen din (f.eks. ordrenummer, produkter, leveringsadresse og faktura)
Nyhetsbrev

Når du gjennomfører en handel hos oss har du muligheten til å signere deg opp for nyhetsbrev (MailChimp). I denne prosessen lagres din data hos MailChimp. 

Vi sender ut en påminnelse hver 6 mnd hvor du har muligheten til å kunne melde deg av våre nyhetsbrev. I bunnen av hvert nyhetsbrev har du til en hver tid mulighet til å kunne melde deg av. 

Dine rettigheter

Hos oss har du muligheten til å kunne logge deg inn på din konto å kunne slette den informasjonen du ønsker å slette, samt hele kontoen. Om du står fast med dette, ikke nøl med å ta kontakt med oss på epost. 

Cookie

Dette er data fra deg som lagres på vår nettside. Vi lagrer kun treff. Det vil si vi ikke lagrer noe form for personlige opplysninger som alder, kjønn eller bosted. Vi bruker Google Analytics for å kunne måle trafikk og vår leveringskvalitet. 

Dette er data vi lagrer: 

0
Din handlekurv