Velg en side

Er du en av dem som bare elsker sjokolade?
Om du skal unne deg noe ekstra godt så burde
du prøve Ida Maries sjokoladesufflé.
Den er bare helt himmelsk!

Det å lage sjokoladesufflé er ikke så vanskelig som alle tror.
Det er et par ting man må være nøye med, men det forklarer
jeg tydelig nedover i oppskriften.

En ting man må huske på er at suffléen må stekes når gjestene sitter ved bordet, fordi med en gang suffléene tas ut av ovnen synker de raskt sammen.
Gjestene kan vente på suffléen, men suffléen kan ikke vente på gjestene 😉

Siden suffleene må serveres med en gang den tas ut av ovnen, er det lurt å gjøre klart alt du skal ha ved siden av, som for eksempel bær, frukt eller iskrem.
Det kjekkeste er jo å servere suffléene høye og flotte, men om de faller litt sammen er ikke det krise.
De smaker godt uansett 😉

Les hele oppskriften her! 

Kjøp koppen her!

Foto: Ida Marie Aamot Storbakken

 

0
Din handlekurv