Velg en side

Ida Maries mat har gjort det igjen!
Dette må være en av tidenes beste Créme Brûlée.
Denne gangen får den minste koppen kjørt seg på 140 grader og ut av ovnen kommer noe sabla godt!

Crème brûlée er en utrolig god og en veldig enkel dessert å lage. Du trenger bare noen få ingredienser for å imponere både store og små med denne deilige desserten. Det er best å servere crème brûléen kald, så det kan være lurt å lage disse dagen før, eller tidlig på dagen om du skal servere de samme kveld.

Crème brûlée lages i porsjonsformer og bakes i vannbad i ovnen. Skålene jeg har brukt fra LittNorge er 1,5 dl, og er perfekt størrelse å bruke til dessert,
og ikke minst utrolig stilige og litt annerledes enn andre dessertskåler jeg har brukt tidligere. Koppene er håndlagde i emaljert stål, noe som gjør at de tåler varme, og kan vaskes i oppvaskmaskinen!

I nettbutikken deres selger de kopper med forskjellige motiv fra steder rundt om i Norge.
LittNorge har også større kopper på 2,5 dl og 3,7 dl.

Den største koppen er helt super å bruke til gratinert løksuppe eller andre middagsretter som fiskegrateng eller fløtepoteter!

Les hele oppskriften her! 

Kjøp koppen her!

Foto: Ida Marie Aamot Storbakken

0
Din handlekurv