Velg en side

Fløte, sukker og deilige bær!

Det er ikke alltid man trenger å gjøre det avansert for å tilby noe lekkert.
Nå nærmer det seg 17. Mai og med disse fargene i koppen vil langbordet lyse opp!
Her er den fantastiske Karmøy koppen tatt i bruk. 

Man kan lage utrolig mye godt i emaljekoppen og flere av tipsene kan du finne på hos
Ida Maries Mat – Sjokoladesufflé
Ida Maries Mat – Crème Brûlée
Ida Maries MatGratinert Løksuppe

Dette bildet er tatt av Ida Marie, som driver sin egen side Idamariesmat.
Man kan også finne henne via www.Rettiovnen.no.

Litt om Ida Maries Mat:
Mitt navn er Ida Marie Aamot Storbakken, og det er jeg som driver bloggen Ida Maries mat 🙂

Jeg har fagbrevet som kokk og har tidligere jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering, men er nå sosionomstudent ved Universitetet i Stavanger og er ferdig utdannet sosionom sommeren 2018. Jeg driver denne matbloggen ved siden av studiene mine, slik at jeg kan fortsette å lære og inspirere andre til å lage god hjemmelaget mat.

Jeg har tidligere holdt en rekke matkurs, noe jeg trivdes utrolig godt med!
Siden jeg ikke jobber som …
Les hele teksten her!

Se alle koppene her!

0
Din handlekurv